maandag 9 april 2012

Welkom op onze blog!

Welkom!

Welkom op onze blog waarop wij ons reisverhaal van onze fietscamino richting Santiago de Compostela willen bijhouden. Wij vertrekken op zaterdag 28 april aan de St. Jacobskerk in Gent voor het avontuur waar wij al lang van dromen...




De reisweg die wij plannen te volgen volgt de welbekende 'St. Jacobsfietsroute' van Clemens Sweerman die wij in Doornik zullen oppikken. Vandaar gaat het richting Frankrijk, waar we opteren voor de weg via Chartres. Vervolgens gaat het richting Tours, Poitiers, Angoulême naar de Bordeaux streek, waar we via St. Emilion en Cadillac de Landes induiken. Vanuit Dax gaat het verder naar de Pyreneeën, die we willen oversteken langs St. Jean-Pied-de-Port - Roelandspas - Roncesvalles. In Spanje nemen we dan de Camino Francés via Puente la Reina, Burgos, Leon, naar het heiligdom van St. Jacob in Galicië. 

De route kan je bekijken via deze link:
http://maps.google.be/maps/ms?msid=216112116086932780673.0004b9f7f1325467ac74a&msa=0 

In de komende weken voor ons vertrek posten we nog enkele berichten rond onze voorbereiding, materiaal, etc. Wij hebben er alvast zin in en kijken ongeduldig uit naar 28 april om onze camino aan te vatten!

Groetjes,
Katleen & Jonathan

4 opmerkingen:

  1. If the mind is not limited by what we believe, it is amazing how much we can achieve.

    Good luck and may the road rise with you and the wind be always at your back : )

    Ghita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We zullen zeker veel aan jullie denken tijdens de volgende weken...
    Veel succes!!!

    Lydia, Mathias, Tobias en Clara

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij wensen jullie een fantastische tocht en de afspraak blijft: jullie zien aankomen tijdens de laatste week van mei op het plein voor de kathedraal van Santiago de Compostela. Succes ermee en tot dan.

    Va en Moe.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heel veel succes en goede moed! we kijken al uit naar jullie reisverhalen.

    john en christine

    BeantwoordenVerwijderen